vad jag drömmer om

dreams.

Detta året har verkligen gett perspektiv och fått mig att tänka väldigt mycket. Att ta studenten är en så speciell känsla, nu får jag själv bestämma och det finns inget att luta sig tillbaka på. Vilket känns både bra och dåligt. Har fått många idéer och tankar, det har varit väldigt blandat, men jag tänkte lista några drömmar jag har haft ett tag. Och drömmar som jag en dag hoppas uppfylla på ett eller annat sätt. Scrolla för att läsa mer..

Fotografera för någonting större. Någonting jag alltid velat är att ha med något jag skapat i en cool tidning. Att fotografera kampanjer med klädmärken, en dröm. Att vara modefotograf är någonting jag verkligen hade velat.

Ha ett eget smyckesmärke. Som jag skrev för ett par inlägg sedan så är en dröm jag har att tillverka smycken. Har alltid älskat hantverk och att skapa, det är terapi för mig. När jag var mindre sålde jag armband och vill absolut göra det igen. Så en dag så vill jag verkligen lära mig allt om silversmide och skapa massor av fint. Att få ha en egen butik med smycken och keramik hade varit något.

Bo på en stor gård. Vad drömmigt att odla en massa och rädda djur.

Bo i Köpenhamn och Paris. Vet inte varför, men dras verkligen till dessa städer.

Skapa en egen tidning. Hur coolt att släppa en tidning, har mina idéer och kommer nog att försöka göra något likande i framtiden.

Sjunga med Håkan. jajaja, man kan ju alltid drömma...

<3

Gillar

Kommentarer

feliciaidachristina
feliciaidachristina,
Kan se dig uppfylla alla dessa drömmar, inklusive den med Håkan haha!
nouw.com/feliciaidachristina
agnesroos
agnesroos,
men åh, tack vad du är snäll!! <3
nouw.com/agnesroos