tips mot problemhy

Innehåller affiliate-länkar

För ungefär ett år sedan och en stund tillbaka hade jag stora problem med finnar och allt därtill. Mådde så dåligt över det och tyckte inte om hur jag såg ut. Ett år efter det så har jag hyn jag drömt om, är så tacksam. Finnar kan dyka upp men inte alls på samma sätt. Vid jul förra året fick jag en foreo, som påriktigt hjälpte till så himla mycket. Ni hittar en här Foreo . Älskar verkligen denna klump och vad den gjort för mig. Även denna ansiktsmask från Lush, favoriten. Funkar så himla bra och är så härlig. Älskar älskar. Tips till er!!

Det är absolut inget fel med att ha finnar osv, det är helt naturligt. Tror det kom i samband med hormoner också, men mådde så dåligt över det. Och nu vet jag inte om det försvann pågrund av det jag tipsar om men har märkt stora skillnader, det funkade för mig iallafall.

Man ska absolut inte känna sig fulare/obekvämare/äckligare pågrund av finnar. Men jag ljuger om jag säger att jag inte gjorde det. Det är så naturligt att få detta på sin kropp, låt ingen trycka ner dig för hur du ser ut & absolut inte du själv.

bild ifrån juni 2017.

Gillar

Kommentarer