#Nouw30DayChallenge

Detta med att blogga har bara blivit en större och större grej för mig, och därför tänkte jag vara med och utmana mig själv i år igen, men mer än 2017 för det gick inte alls bra. Ska även försöka komma igång nu igen efter att jag varit sjuk. Och vanligtvis brukar blogga varje dag trots att inläggen inte är så intressanta så ska jag nu satsa på kvalité och mindre kvantitet helt klart. I dessa 30 dagar minst.

Jag har bloggat sedan 2012, och typ 2015 lite mer seriöst, och det har alltid handlat om fotografering. Och självklart är det fortfarande något som tar stor plats i mitt hjärta och som kommer följa med hela dessa 30 dagarna. Där har jag tänkt ha mer photoshoots både inom självporträtt och porträtt, vill verkligen utvecklas och utmana mig mer inom det också. Samt våga fota mer porträtt, eftersom jag är lite rädd. Så förvänta er galna fotograferingar och redigeringar!! Men med min blogg vill jag även få in en större del av vardagen också, med skolan och familj osv. Jag bloggar för att någon gång nå min fotograf- dröm, kunna dela med mig och inspirera andra!! Sen så är det ju kul att i framtiden kunna titta tillbaka och se vad man gjorde på dagarna också, såklart...där av vardagsinläggen. Vill även öka min statistik mer och få mera kommentarer. <3

Att börja skriva mer i mina inlägg vill jag, har aldrig riktigt skrivit mycket tillsammans med alla mina bilder, men tycker det är riktigt kul att yttrycka sig i ord så vill göra det mer !!

Sedan ska jag nämligen satsa mer på MODE. Gud, har så länge velat få in detta i min blogg och har inte riktigt lyckats eftersom jag inte riktigt vågat, men det har ju kommit upp några gånger då och då, men nu är det for real.

#nouw30daychallenge

Ska leva efter Chanels quote ovanför, jag ska helt enkelt bara satsa, våga och göra allt jag kan för att utvecklas, eftersom det är en dröm att få jobba med foto, mode och bloggen. Ska helt enkelt agera proffs i en månad.

och hur grymt vore det inte att få åka tillbaka till staden som jag bygger upp mina drömmar och mål i framtiden?

https://nouw.com/nouw30daychallenge

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,

Men åhh vad kul!! Stort lycka till finaste <33

nouw.com/matildaberlin
agnesroos
agnesroos,
tack tack!! <33
nouw.com/agnesroos
steffiechramer
steffiechramer,

Sjukt snygg blogg, älskar hela retro stilen! 😍

nouw.com/steffiechramer
agnesroos
agnesroos,
åh tack så mycket!!💛
nouw.com/agnesroos
josefinearvehall
josefinearvehall,
Grymt fina bilder!! lycka till fina du!
nouw.com/josefinearvehall
agnesroos
agnesroos,
tack så mycket!!❤️
nouw.com/agnesroos
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,

Åh vad kul,lycka till!

nouw.com/sarahlinnsliv
agnesroos
agnesroos,
tack!!🌟🌟💛
nouw.com/agnesroos