Mitt liv

Året var 2001, det var ett tragiskt år, dels för den 11 september katastrofen men året hade sina bra stunder, när jag och mina allra bästa vänner föddes. Oktoberbarn som jag är blev gick det dag efter dag och jag blev konstigare och konstigare. Som barn försökte jag alltid utan att tänka på det vara knäpp och konstig, jag var annorlunda och det jag mest av allt ville i 9-års åldern var att kunna buktala?? Jag ville även alltid vara skadad för att få uppmärksamhet, en gång satt jag med en stol på armen och tryckte för att få ont, för att få lite uppmärksamhet.

Jag dansade, sjöng och kunde knappt sitta still. 

Åren gick och helt plötslig var jag sex år och min konståkings karriär började, det tog sju år innan jag slutade, men jag vill gärna börja igen!
Året gick och snart var det jul, några dagar innan skulle min farmor och farfar komma på besök. Min plan var att gömma mig, jag byggde då en koja av filtar och kuddar precis vid våran hala trappa. Jag stod på filten, ramlade ner för trappan och bröt armen, kommer ihåg detta ganska väl och ingen trodde på att det gjorde ont, haha. Min familj skratta åt mig, sedan såg vi att det var en fraktur och då skratta dom inte så mycke längre. Äntligen blev jag skadad.

Julafton när jag fick skridskor, konståkingsklänning och massor med kuligt.

Det gick många år och året var 2012, det var en ganska så inte fin vårdag. Mamma dammsög och jag efter många försök frågade än en gång om jag fick börja att blogga. Efter alla nej jag fått sa mamma ok, för det är vad mina föräldrar brukar svara på sms, ok. Yes tänkte jag och gjorde det med en gång. Där började allting, även en insamling jag hade till barncancerfonden. På bloggplatsen, sedan gick det några år då var det blogg.se och nu nouw, kan inte va nöjdare.

Nuförtiden gråter jag färg för att ta kort på det. <3

Bloggen handlar ju då om foto och alla intressen jag har, jag är ett stort fan av att hitta på saker och vara kreativ. Bloggen har alltid betytt mycket för mig, jag har alltid skrivit dagböcker och fotograferat så det två ihop på internet blev väll ganska bra? Även om jag säger att det är bloggpaus så går det inte en enda dag utan att jag tänker på er, på bloggen och på att göra det jag gillar.
Jag <3 er och fotografering

Pussar och kramar

Gillar

Kommentarer