Mitt 2018

tvåtusenarton.

Ett mittemellan år, fyllt med känslor, sorg, fotouppdrag och fina minnen. Tänkte skriva ett liknande inlägg med fotografier jag tagit under året, mitt fotoår. Det kommer!✨
Året började med en rejäl förkylning och ganska ohändelserika dagar. I feburari införskaffade jag mig min andra kamera, min alldeles egna Canon 77d. Är så nöjd med denna kameran som är så smart och bra. Senare i feburari så drog jag och familjen till London för några dagar. Så himla mysigt, saknar verkligen. Väldigt härlig resa.

Januari- feburari.

April och jag började med mitt nya rum, som skulle bli gult. Och där vaknar jah varje dag och älskar färgen. Jag fotade med min kompis denna månaden i palmhuset och älskar bilderna. Åkte även på skidresa med min pojkvän & hans familj till branäs, så himla mysigt.

Mars- april.

Mot ljusare och varmare tider så kom maj och med sig väldigt fina dagar, en resa till stockholm, ut med moppen & sorliga dagar.

Maj.

Juni, värmen började ta över. Sjuka värmen i sverige, konsert avslutning & student för kusinen. Snart började jag jobba, men härligheter hände ju ändå.

Juni- juli.

Midsommar och även ett fotouppdrag, jag fotade ett bröllop & är väldigt nöjd med bilderna. Älskar att fota.
Samtidigt som jag jobbade så blev det ändå fina dagar, med värme och kärlek. Utflykter & sol.
Augusti och skolan börjar, vi intog våran nya byggnad. Academy of music and business. Wow.

Augusti.

En underbar resa väntade och jag blev kär i Kroatien, shit vad vackert. Härliga dagar där, saknar.

September- oktober.

Hösten smög sig på och den härliga värmen började försvinna, istället kom mörka och dystra tider. Vi började även med UF och hade en fin fotografering för det.

November.

December, jul. Julklappsjakt och mysiga stunder med kompisar. Sedan drog vi iväg för att fira julafton. Väldigt bra helg.

December.

Nu välkomnar jag 2019, som ska fyllas med hälsa, inspiration, mycket foto/film och fina stunder. Häng med.

Gillar

Kommentarer

TindraJosefsson
TindraJosefsson,
Ser ut som ett härligt år
nouw.com/tindrajosefsson