Men hallå, låt oss resa

Paris.

Till våren, i maj så ska jag och typ fyrtio pers, därav mina bästa vänner och pojkvän åka till kärlekens stad. Jag är med i en resegrupp, där vi jobbar för att senare få åka på resa och denna gången är det till Paris, jag längtar så mycket!! Eiffeltornet, champs elysee, Louvren och Disneyland. Tänk så fina bilder jag kommer ta!! <3 <3

London.

Staden som ser ut som en dröm, älskar hur byggnaderna ser ut och hur konstnärligt allt är. Jag har aldrig varit där men någon gång så ska jag dit. Harry Potter filmerna är det första jag tänker när jag ser bilder ifrån denna fina staden. Shoppingen har man ju också hört bra om.

Nya Zeeland.

Har länge velat åka hit, kolla bara hur fint det ser ut. Sagan om ringen filmerna är inspelade här och naturen är ju drömlik. Måste hit innan jag dör, att bo här är faktiskt en dröm jag har. Berg och vatten, finare kan det inte bli.

Hawaii.

Hit vill väll många, det klara vattnet, värmen, utsikterna. Värkar vara så himla vackert och underbart. Måste dit, helst imorgon.

Island.

Ett ställe jag MÅSTE åka och fota på i mitt liv. Det är den sjukaste och finaste naturen jag sett. Att bada i varma källor och gå runt och bara njuta av hur vacker världen är, shit detta är drömmen. Jag måste dit, jag måste.

Kram Agnes

Bilder ifrån google och weheartit.

Gillar

Kommentarer