En kort blogghistoria

2012 startade jag med att blogga, jag hade höga förväntningar och förhoppningar. Det dröjde inte länge tills folk började hitta till mig, under dessa år var det inte många i min ålder som gjorde samma sak som jag. Jag fick kommentarer och min allra första blogg som jag hade till ca 2014 fick jag mer än 1000 likes på facebook. Det kanske inte är någonting, men för lilla mig var det ett sånt driv. Jag har kämpat så länge med bloggen, lagt ner så mycket tid och att höra att folk inspireras av det jag gör får mig att gilla det mer. Detta hade aldrig hänt om jag inte hade haft min blogg, jag hade inte stått här idag med samma tankar och driv. Och verkligen inte vetat att jag har så mycket idéer och inspiration inom mig att dela med mig av.

Jag avklarat ett stort mål i somras, att bli veckans blogg här på Nouw. Det har varit någonting jag verkligen strävat efter och en dag fick jag ett härligt mail.

Utan min blogg hade jag inte nått ut på samma sätt med det jag älskar allra mest, fotografering. Jag hade inte på samma sätt kommit in i branschen som jag vill jobba med. Fotojobb och uppdrag har jag fått, bröllop, fest & porträtt. Tack vare min lilla fotoblogg..

Vad har bloggen gett mig?

Jag har börjat våga uttrycka mig på ett annat sätt och vem vet vad jag hade varit idag om jag inte hade gjort detta. Kanske hade det inte varit någon större skillnad, hade varit som alla andra. Men det är det, jag vill inte vara som alla andra. Jag vill vara mig själv.

Det är här jag delar med mig av min konstnärliga sida, mitt kreativa driv. Jag älskar det, min blogg representerar mig och här får man se en avskalad version av Agnes. Jag har lärt mig så mycket om företag och samarbeten, hur jag i framtiden ska kunna driva mitt eget. Tack vare bloggen så har jag större insikt för saker och haft en plats där jag kan vara mig själv. Denna sidan är så viktig för mig och tack vare detta kommer jag alltid minnas saker jag gjort och ha mina bilder bevarade. Beslutet jag tog sportlovet när jag var 11 år var nog kanske det bästa ändå. Och att jag vågat stå upp för det jag gör utan att ge upp.

Bilder från arkivet. Samlade självporträtt.

Gillar

Kommentarer

Mammatillhmv
Mammatillhmv,
Vad härligt att läsa 😀
nouw.com/mammatillhmv
agnesroos
agnesroos,
EllieMalm
EllieMalm,
Ditt hår alltså! Fint nu som då förstås!
nouw.com/elliemalm
agnesroos
agnesroos,
Men åååh tack!! <3
nouw.com/agnesroos
feliciabeckius
feliciabeckius,
Inspirerande!!❤️
nouw.com/feliciabeckius
celinelundqvists
celinelundqvists,
Så fint och inspirerande att läsa!
nouw.com/celinelundqvists