About my yellow Instagram feed/ iPhone 8+ camera

Tänkte visa hur jag redigerar mina bilder till mitt gula Instagram feed och lite om min nya telefons kamera, vsco osv. Även lite före och efterbilder med min redigering, keep scrolling.

Yellow instagram feeeed, follow me.

Soooo detta är mitt feed, kika in och följ gärna @agnesolofssen på Instagram. Jag älskar gult och har liksom alltid gjort det, en glädjefärg så tycker verkligen om att sticka ut lite också.

Jag redigerar ALLA mina bilder i appen Vsco. Appen är en social media och du kan dela bilderna, följa andra osv. Men grejen är att man ser bara sina egna följare och an kan inte gilla/kommentera, så detta är egentligen bara för att visa sina fotografier.

Ett tag använde jag photoshop men har inte kvar det och tycker allmänt mer om vsco och jag har många köpta filter där som jag gillar och använder. För ungefär ett halvår sedan köpte kortmatare typ som man kan klicka in sitt kort i kameran till och koppla med wi-fi till telefonen så är det använder jag alltid. Underlättar och är verkligen supersmidigt om man vill redigera i mobilen!! Köpte på Ullared, men finns ett sök ifrån på internet.

Det ni ser ovanför är det jag använder mig av mest till instagram bilderna, som alltid måste innehålla något gult som fotas, sedan lägger jag till mycket värme och mer gul/grön färg, samt röd bakgrundston. Men testa er fram till er redigering, appen är grym!!

iPhone 8 plus.

Okej, nu till min nya mobils kamera. Jag har en iPhone 8 plus och den kameran är super, lovar den är typ bättre än min stora kamera, haha. Man kan zooma utan att det blir allt för blurrigt, blixt på framkameran. Det är egentligen ganska likt iPhone 7:s kamera, men antar att den är lite upggraderad. Finns porträtt inställning, och där har jag sätt att det finns olika belysningar att använda, superkul för mig som älskar foto!!

This post contains adlinks from Adviral1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 / 10

Får snart lite pengar och ska nog köpa ett skal ifrån ideal, vilket är snyggast av dem ovan tycker ni?

After & before

Ovanför ser ni för och efterbilder, vad tycks? Hoppas ni gillade inlägget, kommentera om ni vill ha mer!

Gillar

Kommentarer