Allting blir bra någon gång

Det har gått snart två år. Det hela började med att jag hade väldigt svår att få in luft och andas överhuvudtaget. Det spelade ingen roll om jag tränade eller låg stilla, det kom ofta och var obehagligt. Jag gick till vårdcentralen och berättade om min höga puls och hur jag kände, det dröjde ett tag innan jag fick åka in och kolla EKG och senare ha tum EKG i en vecka.

Tiden gick, jag var på olika sjukhusbesök, EKG, ultraljud och fick gå in med slangar genom munnen. Det blev inte bättre och sjukhuset sa olika varje gång, "det ser normalt ut" och "det ser inte ut som det ska." Jag fick astma medicin, som inte hjälpte mig någonting. Det var inte på grund av att jag var i puberteten, för det kan tydligen påverka många, det var någonting annat.

Jag är närmre vad det är nu och på tisdag ska jag på operation, dem ska ta reda och fixa det som gör att mina hjärtklappningar uppstår.

Jag tog en annan medicin sedan en tid tillbaka fram tills jag var tvungen att sluta innan operationen, som faktiskt hjälper. Jag tyckte inte att den hjälpte och slutade med att ta den, efter det insåg jag hur den hjälpte. Jag kunde träna lite igen, jag kunde andas normalt och jag hade inte lika hög puls. Samtidigt så fick svårt att andas ganska ofta igen när jag slutade med medicinen.
Jag hoppas att jag någon dag kan börja springa som vanligt igen, jag älskar att springa men det är inte lätt.

Jag ville bara berätta detta då operationen närmar sig.
Ta hand om dig. <3

Gillar

Kommentarer